Hyvien kotien välittäjät.

Kaisa Liski LKV

Kaisa Liskin luotsaama kiinteistönvälitysyritys on valtakunnallinen, yli 20 huippuammattilaisen välitysketju. Olemme asuntokaupan moniosaajia, oikeasta hinnoittelusta ja asunnon stailauksesta aina lakipalveluihin asti. Luotettava ja yksilöllinen palvelu on meille kunnia-asia.

Myymme nopeasti ja tehokkaasti niin arvoasunnot, omakotitalot, kerros- ja rivitaloasunnot kuin mökit ja huvilat ympäri Suomen. Hoidamme myös asuntojen tai toimitilojen vuokrauksen sekä rakennettavien uudiskohteiden ennakkomarkkinoinnin ja markkinoinnin.

Ota yhteyttä

Valtakunnallinen asiakaspalvelu 044 455 1122   sähköposti: asiakaspalvelu@kaisaliski.fi
 

Arvostelut

4,9
4,9 / 5 tähteä
42 arvostelua


"Jatkuva yhteydenpito häikäisi täysin. Olin ajan tasalla asioista. Veronican raudanluja ammattimainen ote työhön ja aito välittämisen tunne paistoi läpi koko prosessin ajan. Kaunis kiitos ja kumarrus 110% panoksesta ja loppuun saakka yksityiskohtia myöten viedyistä kaupoista."

"Super! Kaisa on ehdottomasti alan rautainen ammattilainen ja hänen kanssaan oli ilo tehdä töitä. Suosittelen!"

"Virpi Romun kanssa oli ilo asioida! Hän piti meidät jatkuvasti ajan tasalla myyntiprosessin etenemisestä ja oli aina tavoitettavissa riippumatta kellonajasta tai viikonpäivästä. Itse kaupanteko sujui ammattimaisin ottein ilman että meidän tarvitsi paneutua asiaan juuri lainkaan. Saimme ehdottomasti sellaista palvelua Välittäjältämme kuin toivoimmekin, jopa enemmän!"

"Erittäin monipuolisia ja hyviä kohteita jokaisen makuun!"

Katso lisää arvosteluja Facebook-sivuiltamme

Ylitämme unelmien kynnyksiä

Uutta kotia etsimässä?

Autamme sinua kenties elämäsi isoimmassa taloudellisessa päätöksessä. Meidän asiakkaanamme et jää kahden asunnon loukkoon. Tiedämme, miten koti myydään nopeasti ja tehokkaasti, rautaisella ammattitaidolla ja asenteella. Matkalla uuteen kotiin saat asiakaspalvelua, joka on valtakunnan ykköstasoa.

Tutustu tarjontaamme

Lakitoimisto Koti & Perhe paneutuu asiaasi.

Olemme keskittyneet etenkin perheoikeuteen ja asuntokauppaan liittyviin juridisiin kysymyksiin. Ratkaisemme esitetyn ongelman tehokkaasti niin yksilön kuin yrityksen puolesta. Kun olet meihin yhteydessä, sinua palvelee henkilökohtaisesti asiaasi paneutunut lakimies. Tekemämme alkukartoituksen lisäksi saat mielenrauhaa siitä, että asia etenee osaavissa käsissä. Palvelemme yksilöllisesti, todelliset tarpeet huomioiden.

Lue lisää lakipalveluistamme