Tervetuloa!

Tyytyväisyytesi on tavoitteemme.

Olemme korkeasti koulutettuja kiinteistönvälityksen ammattilaisia. Monipuolinen kokemuksemme takaa varman osaamisen koko prosessin ajan. Tunnemme alueen tarjonnan ja hintatason. Huolehdimme asioista puolestasi. Toimimme aina ehdottoman luottamuksellisesti ja ammattimaisesti – ja omistaudumme asiaasi koko sydämellä.

Valtakunnallinen asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@kaisaliski.fi, 044 455 1122
Kuopion alueen asiakaspalvelu: kuopio@kaisaliski.fi, 044 455 1124

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kaisaliski.fi

Team Helsinki kantakaupunki

Kaisa Liski

Toimitusjohtaja, YKV, LKV

puh. 044 455 1100

kaisa.liski@kaisaliski.fi

Kaisa Liski

"Elämäsi asuntokaupat ja ykköstason palvelu."

Suomen tunnetuimpana kiinteistönvälittäjänä tiedän, että myyntityössä tarvitaan rohkeutta ja uskallusta. Ilokseni saan olla vetämässä korkeasti koulutettua, motivoitunutta tiimiä, joka ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen.

Olen oppinut taitavaksi työssä, jota rakastan. Teen taustatyöni huolella, seuraan asuntoalueiden hintakehitystä ja tunnistan myytävien kohteiden myyntivaltit. Pitkän kokemukseni ansiosta osaan myydä kohteen kuin kohteen rautaisella ammattitaidolla. Enkä hidasta, kun pääsen vauhtiin.

Uskon itseeni ja omaan tekemiseeni, ja osaan jakaa huippumyynnin saloja myös muille.  En pidä asiakassuhdetta itsestään selvänä ja iloitsen aina, kun asiakkaani tekee onnistuneet asuntokaupat. Palvelen sinua kaikissa asuntokauppoihin liittyvissä kysymyksissä.

”Attitude is everything.”

Veronica Wolff

Veronica Wolff

Kiinteistönvälittäjä, LKV

puh. 044 455 1114

veronica.wolff@kaisaliski.fi

Olen vahvasieluinen nainen Pohjanmaalta. Olen ahkera, kunnianhimoinen ja periksiantamaton. Työskentelytapaani kuvaa parhaiten se että omistaudun jokaiselle myytävälle kohteelle ja uskon siihen mitä myyn. Myyn pääkaupunkiseudulla kaikkia kohteita yksiöstä kartanoihin ja tonteista metsätiloihin.

Minulla on laaja ja monipuolinen kokemus myynnistä niin Suomessa kuin ulkomailla. Olen opiskellut Lontoossa ja ollut siellä erilaisissa myynnin tehtävissä 5 vuoden ajan. Äärimmäisen vahva pelisilmäni sekä psykologian opintoni auttavat saamaan onnistuneita kauppoja ja hallitsemaan kokonaisuuksia. Teen mahdottomalta tuntuvastakin totta – myyn asuntoja, en pelkästään esittele niitä.

Omaan yli viiden vuoden kokemuksen kiinteistönvälityksestä. En tee katteettomia lupauksia ja kykenen loistaviin suorituksiin myyntityössä. En anna periksi ennen kuin asiakas on tyytyväinen. 

Amanda Kallio

Kiinteistönvälittäjä, markkinointipäällikkö, LKV, BA

puh. 044 455 1105

amanda.kallio@kaisaliski.fi

Amanda Kallio

”Asuntoja ei osteta, ne myydään.”

Minut on tehty kunnianhimosta, määrätietoisuudesta, sisäsyntyisestä myyjän luonteesta ja kunnon kädenpuristuksesta. Niistä on huippumyyjät tehty. Olen toisen polven asuntokaupan ammattilainen, joten perin kiinnostuksen kiinteistönvälitykseen jo äidinmaidossa. En esittele asuntoja, vaan myyn ne.

Olen seitsemättä vuotta alalla. Tänä aikana olen kasvattanut suuren asiakasverkoston ja loistavat suhteet eri alojen yhteistyökumppaneihin. Takaan asiakkailleni premium-tason palvelun. Hallitsen koko myyntiprosessin toimeksiannon tekemisestä aina onnistuneeseen kauppaan saakka.

Huippuvälittäjältä vaaditaan herkkyyttä ja ymmärrystä asettua asiakkaan asemaan. Tarvitaan myös ammattitaitoista luonteenlujuutta. Olen hellän dynaaminen – välitän asiakkaistani aidosti ja minulla on tinkimätön oikeudentaju. Työskentelen määrätietoisesti sinun eduksesi.

”Menestyksen ensimmäinen askel on rakastua työhösi.”

Teija Mikkola

Teija Mikkola

Asuntomyyjä

puh. 044 455 1118

teija.mikkola@kaisaliski.fi

Olen innostava ja helposti lähestyttävä asuntomyyjä. Nautin siitä, kun asuntokaupat onnistuvat ja asiakas saa unelmiensa kodin. Omaan hyvän värisilmän ja olen kiinnostunut sisustuksesta. Myyjänä olen realistinen ja luotettava, mutta samalla sosiaalinen ja iloinen, ripausta huumoria unohtamatta.

Työskentelin parikymmentä vuotta tunnetun, tanskalaisen vaatemerkin eteen, agenttina ja yrittäjänä Suomessa. Osaan tehdä lujasti työtä menestyäkseni. Minulla on vahva kokemus myynnin ja markkinoinnin eri osa-alueista.

Korkean työmoraalini ansiosta pääsen tavoitteeseen. Pärjään myös haastavissa ja yllättävissä tilanteissa. Hoidan asuntokauppasi tarmokkaasti ja suurella sydämellä.

Tanja Piira

Myyntipäällikkö

puh. 044 455 1117

tanja.piira@kaisaliski.fi

Tanja Piira

”Älä haaveile, vaan toteuta.”

Olen helposti lähestyttävä, hauska ja määrätietoinen. Tehtäväni on saada juuri oikea ihminen ja koti kohtaamaan toisensa – koti on yksi ihmisen elämän tärkeimpiä materiassa mitattavia asioita.

Omaan rakennusteknistä tietotaitoa, ja remontointi sekä sisustaminen ovat intohimojani. Olen oppinut hyväksi myyjäksi olemalla hyvä ostaja. Saavutan tavoitteeni nopeasti ja pyrin aina täyttämään asiakkaani odotukset.

Joka ikinen päivä on erilainen ja jokainen koti omanlainen. Asuntokaupoissa toimin rehellisesti ja asiakkaiden luottamuksen arvoisesti. Haastan itseni ja ryhdyn viipymättä toteuttamaan unelmiesi asuntokauppoja.

”En koskaan unelmoi menestyksestä. Teen töitä sen eteen.”

Katariina Ahlbäck

Katariina Ahlbäck

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAt

puh. 044 455 1102

katariina.ahlback@kaisaliski.fi

Olen sydämeltäni välittäjä ja suuri ihmisten ymmärtäjä. Olen tehnyt välitystyötä kymmenen vuotta ja kouluttautunut kiinteistönvälittäjäksi ja suorittanut alan ammattitutkinnon. Myyn kaikenlaisia koteja, mutta hallitsen hyvin myös vaativammatkin kiinteistöt. Kymmenen vuotta alalla ovat muokanneet minusta huippumyyjän, joka osaa arvioida hinnat oikein ja teen kauppaa nopeasti ja päättäväisesti hakien asiakkaalleni aina sitä parasta hintaa.

Olen myynyt tiloja, taloja ja tavallisten ihmisten koteja ympäri Suomea, mutta koska kotini on Espoossa, tunnen alueen kuin omat taskuni. Toki Töölössä syntyneenä tunnen myös pääkaupungin hyvin. 

Kun otat minut kotisi myyjäksi, lupaan ettet pety. 

Maria Kemppainen

Asuntomyyjä

puh. 044 455 1120

maria.kemppainen@kaisaliski.fi

Maria Kemppainen

”Kun uskot unelmiisi, alat kasvaa niitä kohti.”

Minun avullani Sinun unelmistasi voidaan tehdä totta. Myyjänä toimin aina asiakkaan etujen ja arvojen mukaisesti, sekä pyrin myymään kodit sisukkaalla ja periksiantamattomalla asenteella. Asunnon osto on monelle meistä elämän suurin sijoitus, ja on suuri kunnia olla siinä mukana.
 
Monen vuoden kokemus asiakaspalvelutyössä on kasvattanut minusta rehellisen sekä aidosti välittävän asuntomyyjän. Kodin sisustaminen sekä alan trendien seuraaminen ovat lähellä sydäntäni. Näillä taidoilla onnistun korostamaan kunkin asunnon parhaita puolia.
 
Innolla odotan yhteistä matkaamme uutta kotia etsien tai myyden!

Leena Ahlbäck

Leena Ahlbäck

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja

puh. 044 455 1104

leena.ahlback@kaisaliski.fi

Tuomas Asplund

OTM, LKV, Kaupanvahvistaja

puh. 044 455 1103

tuomas.asplund@kaisaliski.fi

Tuomas Asplund

"Se mikä luvataan, se tehdään."

Minua kuvastaa parhaiten sanat rauhallinen ja luotettava. Olen ratkaisukeskeinen kaikessa tekemisessä. Ajattelen asioita kokonaisuutena, yksityiskohtia kuitenkaan unohtamatta. Kiinteistönvälityksen lisäksi teen kauppakirjojen ja myyntiasiakirjojen tarkistukset sekä hoidan asiakkaidemme lakiasioita.

Omaan useamman vuoden kokemuksen kiinteistönvälityksestä ja olen työskennellyt asianajotoimistossa. Olen tehnyt yhteistyötä niin yksityishenkilöiden kuin yritysten kanssa rakentamiseen, kaupankäyntiin ja reklamaatioihin liittyen. Lakiasioiden hoidossa olen keskittynyt asunto- ja kiinteistökauppaan sekä sopimus-, perhe- ja vahingonkorvausoikeuteen.

Päivittäin vaihtuvat kysymykset pitävät motivaationi tuoreena. Huolehdin, että asiat etenevät halutulla ja tilanteen vaatimalla tavalla. Paneudun jokaisen asiakkaan tilanteeseen kuin se olisi omani.

”Ei pidä jäädä tuleen makaamaan.”

Seija Honkanen

Seija Honkanen

Hallinto, markkinointi

puh. 044 455 1111

seija.honkanen@kaisaliski.fi

Kokenut on sana, joka parhaiten kuvaa sitä, miksi minä hoidan yrityksemme hallintoa ja markkinointia. Pidän huolen asiakaspalvelun ja sen tukitoimien palvelukonseptista. Olen luotettava ja kärsivällinen kuuntelija.

Minulla on kymmenien vuosien kokemus myynti- ja markkinointitehtävistä isoissa mediataloissa sekä yli 10 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalasta, myös välittäjänä. Pitkä kokemukseni antaa hyvän pohjan ymmärtää ja yhdistää oppimani asiat.

Kiinteistönvälitykseen liittyy paljon tutkimus- ja selvitystyötä, joka ei välttämättä näy asiakkaalle, mutta joka on olennainen osa onnistunutta kauppaa ja asiakaspalvelua. Huolehdin siitä, että tarjoamme parastamme. Panostamme myös uusiin media- ja markkinointikanaviin palvellaksemme tämän päivän asiakasta tämän päivän keinoin.

Krista Borg

Toimistopäällikkö

puh. 044 455 1109

krista.borg@kaisaliski.fi

Krista Borg

”Osaan kuvata sen, mitä ostaja haluaa nähdä.”

Jenni Honkanen

Jenni Honkanen

Valokuvaaja

puh. 044 455 1108

jenni.honkanen@kaisaliski.fi

Olen ihmisenä rauhallinen, tarkka ja minulla on hyvä visuaalinen silmä. Nautin valojen ja varjojen vaihtelusta, innostun kaikesta kauniista ja haluan ikuistaa linssin läpi myös tärkeät yksityiskohdat. En kuvaa vain kokonaisuuksia ja kohteita, vaan koteja. Viimeinen silaus ei ole salaisuus – se on käsittelyä, joka hioo hyvistä kuvista ne parhaat.

Minä pidän työstäni, ja uskon, että se suodattuu myös lopputulokseen. Nautin, kun hetkessä ovat läsnä vain minä ja objektiivit, mutta saan virtaa myös porukalla tekemisestä ja yhdessä toimimisesta. Ensisijaisesti ikuistan hetkiä muistikortille, mutta sormeni palavat myös sisustamiselle.

Olen työpari kamerani kanssa, ja meillä on taito kuvata se, mitä ostaja haluaa nähdä.

Jussi-Pekka Saaristo

Kuvausjärjestelijä

puh. 044 455 1112

jussi-pekka.saaristo@kaisaliski.fi

Jussi-Pekka Saaristo

Tavoitteenani on luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia.

Valtteri Kallio

Valtteri Kallio

Fysiikkavalmentaja

puh.

asiakaspalvelu@kaisaliski.fi

Tavoitteenani on luoda parempaa terveyttä, hyvinvointia ja asiakkaan halujen mukaan myös suorituskykyä. Valmentajana pyrin ottamaan asiakkaani henkilökohtaiset tavoitteet, rajoitteet ja arkielämän huomioon harjoitusten ja ohjelmien luomisessa. Hyvinvoiva, terve ja vahva työntekijä on aina haluttu yksilö työyhteisössä. 
 
Olen itse kilpaurheillut 12 vuotta korkealla tasolla ja tälläkin hetkellä kilpailen CrossFitissa Suomen huipulla. Valmentajana olen toiminut kokopäiväisesti noin viisi vuotta ja valmennan sekä huippu-urheilijoita heidän parasta suorituskykyään kohti että keski-ikäisiä kohti parempaa terveyttä ja helpompaa arkea. 
Pyrin oppimaan uusia tapoja tehdä asioita ja jatkuvasti olemaan avoin niille näkemyksille jotka voisivat viedä valmennustani uudelle tasolle.

Team Pääkaupunkiseutu-Uusimaa

Kaisa Liski

Toimitusjohtaja, YKV, LKV

puh. 044 455 1100

kaisa.liski@kaisaliski.fi

Kaisa Liski

"Elämäsi asuntokaupat ja ykköstason palvelu."

Suomen tunnetuimpana kiinteistönvälittäjänä tiedän, että myyntityössä tarvitaan rohkeutta ja uskallusta. Ilokseni saan olla vetämässä korkeasti koulutettua, motivoitunutta tiimiä, joka ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen.

Olen oppinut taitavaksi työssä, jota rakastan. Teen taustatyöni huolella, seuraan asuntoalueiden hintakehitystä ja tunnistan myytävien kohteiden myyntivaltit. Pitkän kokemukseni ansiosta osaan myydä kohteen kuin kohteen rautaisella ammattitaidolla. Enkä hidasta, kun pääsen vauhtiin.

Uskon itseeni ja omaan tekemiseeni, ja osaan jakaa huippumyynnin saloja myös muille.  En pidä asiakassuhdetta itsestään selvänä ja iloitsen aina, kun asiakkaani tekee onnistuneet asuntokaupat. Palvelen sinua kaikissa asuntokauppoihin liittyvissä kysymyksissä.

”Attitude is everything.”

Veronica Wolff

Veronica Wolff

Kiinteistönvälittäjä, LKV

puh. 044 455 1114

veronica.wolff@kaisaliski.fi

Olen vahvasieluinen nainen Pohjanmaalta. Olen ahkera, kunnianhimoinen ja periksiantamaton. Työskentelytapaani kuvaa parhaiten se että omistaudun jokaiselle myytävälle kohteelle ja uskon siihen mitä myyn. Myyn pääkaupunkiseudulla kaikkia kohteita yksiöstä kartanoihin ja tonteista metsätiloihin.

Minulla on laaja ja monipuolinen kokemus myynnistä niin Suomessa kuin ulkomailla. Olen opiskellut Lontoossa ja ollut siellä erilaisissa myynnin tehtävissä 5 vuoden ajan. Äärimmäisen vahva pelisilmäni sekä psykologian opintoni auttavat saamaan onnistuneita kauppoja ja hallitsemaan kokonaisuuksia. Teen mahdottomalta tuntuvastakin totta – myyn asuntoja, en pelkästään esittele niitä.

Omaan yli viiden vuoden kokemuksen kiinteistönvälityksestä. En tee katteettomia lupauksia ja kykenen loistaviin suorituksiin myyntityössä. En anna periksi ennen kuin asiakas on tyytyväinen. 

Markku Kettunen

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT

puh. 044 455 1107

markku.kettunen@kaisaliski.fi

Markku Kettunen

”Nopeat syövät, hitaat eivät.”

Olen rauhallinen ja työssäni perusteellinen ihminen. Itsenäinen työ tuo joka päivä eteen uutta. Jokainen kohde on erilainen, ja pyrin olemaan hyvä kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä tehtävissä.

Minulla on kiinteistökaupan alalta jo 20 vuoden kokemus, josta viimeiset kuusi vuotta olen toiminut kiinteistönvälittäjänä. Sitä ennen olen toiminut yrittäjänä rakennusalalla sekä kiinteistökehityksessä. Pitkä kokemus antaa varmuuden hoitaa hankaliakin tilanteita, oli sitten kyseessä vaikkapa kaavoitus, tonttikauppa tai rakennuslupa-asiat.

Olen saanut asiakkailtani hyvää palautetta alan kokonaisvaltaisesta osaamisesta. Lupaan olla luotettava ja huolellinen. Ja asiat tehdään niin kuin on sovittu.

”Asuntoja ei osteta, ne myydään.”

Amanda Kallio

Amanda Kallio

Kiinteistönvälittäjä, markkinointipäällikkö, LKV, BA

puh. 044 455 1105

amanda.kallio@kaisaliski.fi

Minut on tehty kunnianhimosta, määrätietoisuudesta, sisäsyntyisestä myyjän luonteesta ja kunnon kädenpuristuksesta. Niistä on huippumyyjät tehty. Olen toisen polven asuntokaupan ammattilainen, joten perin kiinnostuksen kiinteistönvälitykseen jo äidinmaidossa. En esittele asuntoja, vaan myyn ne.

Olen seitsemättä vuotta alalla. Tänä aikana olen kasvattanut suuren asiakasverkoston ja loistavat suhteet eri alojen yhteistyökumppaneihin. Takaan asiakkailleni premium-tason palvelun. Hallitsen koko myyntiprosessin toimeksiannon tekemisestä aina onnistuneeseen kauppaan saakka.

Huippuvälittäjältä vaaditaan herkkyyttä ja ymmärrystä asettua asiakkaan asemaan. Tarvitaan myös ammattitaitoista luonteenlujuutta. Olen hellän dynaaminen – välitän asiakkaistani aidosti ja minulla on tinkimätön oikeudentaju. Työskentelen määrätietoisesti sinun eduksesi.

Teija Mikkola

Asuntomyyjä

puh. 044 455 1118

teija.mikkola@kaisaliski.fi

Teija Mikkola

”Menestyksen ensimmäinen askel on rakastua työhösi.”

Olen innostava ja helposti lähestyttävä asuntomyyjä. Nautin siitä, kun asuntokaupat onnistuvat ja asiakas saa unelmiensa kodin. Omaan hyvän värisilmän ja olen kiinnostunut sisustuksesta. Myyjänä olen realistinen ja luotettava, mutta samalla sosiaalinen ja iloinen, ripausta huumoria unohtamatta.

Työskentelin parikymmentä vuotta tunnetun, tanskalaisen vaatemerkin eteen, agenttina ja yrittäjänä Suomessa. Osaan tehdä lujasti työtä menestyäkseni. Minulla on vahva kokemus myynnin ja markkinoinnin eri osa-alueista.

Korkean työmoraalini ansiosta pääsen tavoitteeseen. Pärjään myös haastavissa ja yllättävissä tilanteissa. Hoidan asuntokauppasi tarmokkaasti ja suurella sydämellä.

”Älä haaveile, vaan toteuta.”

Tanja Piira

Tanja Piira

Myyntipäällikkö

puh. 044 455 1117

tanja.piira@kaisaliski.fi

Olen helposti lähestyttävä, hauska ja määrätietoinen. Tehtäväni on saada juuri oikea ihminen ja koti kohtaamaan toisensa – koti on yksi ihmisen elämän tärkeimpiä materiassa mitattavia asioita.

Omaan rakennusteknistä tietotaitoa, ja remontointi sekä sisustaminen ovat intohimojani. Olen oppinut hyväksi myyjäksi olemalla hyvä ostaja. Saavutan tavoitteeni nopeasti ja pyrin aina täyttämään asiakkaani odotukset.

Joka ikinen päivä on erilainen ja jokainen koti omanlainen. Asuntokaupoissa toimin rehellisesti ja asiakkaiden luottamuksen arvoisesti. Haastan itseni ja ryhdyn viipymättä toteuttamaan unelmiesi asuntokauppoja.

Katariina Ahlbäck

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAt

puh. 044 455 1102

katariina.ahlback@kaisaliski.fi

Katariina Ahlbäck

”En koskaan unelmoi menestyksestä. Teen töitä sen eteen.”

Olen sydämeltäni välittäjä ja suuri ihmisten ymmärtäjä. Olen tehnyt välitystyötä kymmenen vuotta ja kouluttautunut kiinteistönvälittäjäksi ja suorittanut alan ammattitutkinnon. Myyn kaikenlaisia koteja, mutta hallitsen hyvin myös vaativammatkin kiinteistöt. Kymmenen vuotta alalla ovat muokanneet minusta huippumyyjän, joka osaa arvioida hinnat oikein ja teen kauppaa nopeasti ja päättäväisesti hakien asiakkaalleni aina sitä parasta hintaa.

Olen myynyt tiloja, taloja ja tavallisten ihmisten koteja ympäri Suomea, mutta koska kotini on Espoossa, tunnen alueen kuin omat taskuni. Toki Töölössä syntyneenä tunnen myös pääkaupungin hyvin. 

Kun otat minut kotisi myyjäksi, lupaan ettet pety. 

”Kun uskot unelmiisi, alat kasvaa niitä kohti.”

Maria Kemppainen

Maria Kemppainen

Asuntomyyjä

puh. 044 455 1120

maria.kemppainen@kaisaliski.fi

Minun avullani Sinun unelmistasi voidaan tehdä totta. Myyjänä toimin aina asiakkaan etujen ja arvojen mukaisesti, sekä pyrin myymään kodit sisukkaalla ja periksiantamattomalla asenteella. Asunnon osto on monelle meistä elämän suurin sijoitus, ja on suuri kunnia olla siinä mukana.
 
Monen vuoden kokemus asiakaspalvelutyössä on kasvattanut minusta rehellisen sekä aidosti välittävän asuntomyyjän. Kodin sisustaminen sekä alan trendien seuraaminen ovat lähellä sydäntäni. Näillä taidoilla onnistun korostamaan kunkin asunnon parhaita puolia.
 
Innolla odotan yhteistä matkaamme uutta kotia etsien tai myyden!

Leena Ahlbäck

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja

puh. 044 455 1104

leena.ahlback@kaisaliski.fi

Leena Ahlbäck

"Se mikä luvataan, se tehdään."

Tuomas Asplund

Tuomas Asplund

OTM, LKV, Kaupanvahvistaja

puh. 044 455 1103

tuomas.asplund@kaisaliski.fi

Minua kuvastaa parhaiten sanat rauhallinen ja luotettava. Olen ratkaisukeskeinen kaikessa tekemisessä. Ajattelen asioita kokonaisuutena, yksityiskohtia kuitenkaan unohtamatta. Kiinteistönvälityksen lisäksi teen kauppakirjojen ja myyntiasiakirjojen tarkistukset sekä hoidan asiakkaidemme lakiasioita.

Omaan useamman vuoden kokemuksen kiinteistönvälityksestä ja olen työskennellyt asianajotoimistossa. Olen tehnyt yhteistyötä niin yksityishenkilöiden kuin yritysten kanssa rakentamiseen, kaupankäyntiin ja reklamaatioihin liittyen. Lakiasioiden hoidossa olen keskittynyt asunto- ja kiinteistökauppaan sekä sopimus-, perhe- ja vahingonkorvausoikeuteen.

Päivittäin vaihtuvat kysymykset pitävät motivaationi tuoreena. Huolehdin, että asiat etenevät halutulla ja tilanteen vaatimalla tavalla. Paneudun jokaisen asiakkaan tilanteeseen kuin se olisi omani.

Seija Honkanen

Hallinto, markkinointi

puh. 044 455 1111

seija.honkanen@kaisaliski.fi

Seija Honkanen

”Ei pidä jäädä tuleen makaamaan.”

Kokenut on sana, joka parhaiten kuvaa sitä, miksi minä hoidan yrityksemme hallintoa ja markkinointia. Pidän huolen asiakaspalvelun ja sen tukitoimien palvelukonseptista. Olen luotettava ja kärsivällinen kuuntelija.

Minulla on kymmenien vuosien kokemus myynti- ja markkinointitehtävistä isoissa mediataloissa sekä yli 10 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalasta, myös välittäjänä. Pitkä kokemukseni antaa hyvän pohjan ymmärtää ja yhdistää oppimani asiat.

Kiinteistönvälitykseen liittyy paljon tutkimus- ja selvitystyötä, joka ei välttämättä näy asiakkaalle, mutta joka on olennainen osa onnistunutta kauppaa ja asiakaspalvelua. Huolehdin siitä, että tarjoamme parastamme. Panostamme myös uusiin media- ja markkinointikanaviin palvellaksemme tämän päivän asiakasta tämän päivän keinoin.

Krista Borg

Krista Borg

Toimistopäällikkö

puh. 044 455 1109

krista.borg@kaisaliski.fi

Jenni Honkanen

Valokuvaaja

puh. 044 455 1108

jenni.honkanen@kaisaliski.fi

Jenni Honkanen

”Osaan kuvata sen, mitä ostaja haluaa nähdä.”

Olen ihmisenä rauhallinen, tarkka ja minulla on hyvä visuaalinen silmä. Nautin valojen ja varjojen vaihtelusta, innostun kaikesta kauniista ja haluan ikuistaa linssin läpi myös tärkeät yksityiskohdat. En kuvaa vain kokonaisuuksia ja kohteita, vaan koteja. Viimeinen silaus ei ole salaisuus – se on käsittelyä, joka hioo hyvistä kuvista ne parhaat.

Minä pidän työstäni, ja uskon, että se suodattuu myös lopputulokseen. Nautin, kun hetkessä ovat läsnä vain minä ja objektiivit, mutta saan virtaa myös porukalla tekemisestä ja yhdessä toimimisesta. Ensisijaisesti ikuistan hetkiä muistikortille, mutta sormeni palavat myös sisustamiselle.

Olen työpari kamerani kanssa, ja meillä on taito kuvata se, mitä ostaja haluaa nähdä.

Jussi-Pekka Saaristo

Jussi-Pekka Saaristo

Kuvausjärjestelijä

puh. 044 455 1112

jussi-pekka.saaristo@kaisaliski.fi

Valtteri Kallio

Fysiikkavalmentaja

puh.

asiakaspalvelu@kaisaliski.fi

Valtteri Kallio

Tavoitteenani on luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia.

Tavoitteenani on luoda parempaa terveyttä, hyvinvointia ja asiakkaan halujen mukaan myös suorituskykyä. Valmentajana pyrin ottamaan asiakkaani henkilökohtaiset tavoitteet, rajoitteet ja arkielämän huomioon harjoitusten ja ohjelmien luomisessa. Hyvinvoiva, terve ja vahva työntekijä on aina haluttu yksilö työyhteisössä. 
 
Olen itse kilpaurheillut 12 vuotta korkealla tasolla ja tälläkin hetkellä kilpailen CrossFitissa Suomen huipulla. Valmentajana olen toiminut kokopäiväisesti noin viisi vuotta ja valmennan sekä huippu-urheilijoita heidän parasta suorituskykyään kohti että keski-ikäisiä kohti parempaa terveyttä ja helpompaa arkea. 
Pyrin oppimaan uusia tapoja tehdä asioita ja jatkuvasti olemaan avoin niille näkemyksille jotka voisivat viedä valmennustani uudelle tasolle.

Team Hyvinkää-Nurmijärvi-Mäntsälä

Kaisa Liski

Toimitusjohtaja, YKV, LKV

puh. 044 455 1100

kaisa.liski@kaisaliski.fi

Kaisa Liski

"Elämäsi asuntokaupat ja ykköstason palvelu."

Suomen tunnetuimpana kiinteistönvälittäjänä tiedän, että myyntityössä tarvitaan rohkeutta ja uskallusta. Ilokseni saan olla vetämässä korkeasti koulutettua, motivoitunutta tiimiä, joka ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen.

Olen oppinut taitavaksi työssä, jota rakastan. Teen taustatyöni huolella, seuraan asuntoalueiden hintakehitystä ja tunnistan myytävien kohteiden myyntivaltit. Pitkän kokemukseni ansiosta osaan myydä kohteen kuin kohteen rautaisella ammattitaidolla. Enkä hidasta, kun pääsen vauhtiin.

Uskon itseeni ja omaan tekemiseeni, ja osaan jakaa huippumyynnin saloja myös muille.  En pidä asiakassuhdetta itsestään selvänä ja iloitsen aina, kun asiakkaani tekee onnistuneet asuntokaupat. Palvelen sinua kaikissa asuntokauppoihin liittyvissä kysymyksissä.

”Attitude is everything.”

Veronica Wolff

Veronica Wolff

Kiinteistönvälittäjä, LKV

puh. 044 455 1114

veronica.wolff@kaisaliski.fi

Olen vahvasieluinen nainen Pohjanmaalta. Olen ahkera, kunnianhimoinen ja periksiantamaton. Työskentelytapaani kuvaa parhaiten se että omistaudun jokaiselle myytävälle kohteelle ja uskon siihen mitä myyn. Myyn pääkaupunkiseudulla kaikkia kohteita yksiöstä kartanoihin ja tonteista metsätiloihin.

Minulla on laaja ja monipuolinen kokemus myynnistä niin Suomessa kuin ulkomailla. Olen opiskellut Lontoossa ja ollut siellä erilaisissa myynnin tehtävissä 5 vuoden ajan. Äärimmäisen vahva pelisilmäni sekä psykologian opintoni auttavat saamaan onnistuneita kauppoja ja hallitsemaan kokonaisuuksia. Teen mahdottomalta tuntuvastakin totta – myyn asuntoja, en pelkästään esittele niitä.

Omaan yli viiden vuoden kokemuksen kiinteistönvälityksestä. En tee katteettomia lupauksia ja kykenen loistaviin suorituksiin myyntityössä. En anna periksi ennen kuin asiakas on tyytyväinen. 

Markku Kettunen

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT

puh. 044 455 1107

markku.kettunen@kaisaliski.fi

Markku Kettunen

”Nopeat syövät, hitaat eivät.”

Olen rauhallinen ja työssäni perusteellinen ihminen. Itsenäinen työ tuo joka päivä eteen uutta. Jokainen kohde on erilainen, ja pyrin olemaan hyvä kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä tehtävissä.

Minulla on kiinteistökaupan alalta jo 20 vuoden kokemus, josta viimeiset kuusi vuotta olen toiminut kiinteistönvälittäjänä. Sitä ennen olen toiminut yrittäjänä rakennusalalla sekä kiinteistökehityksessä. Pitkä kokemus antaa varmuuden hoitaa hankaliakin tilanteita, oli sitten kyseessä vaikkapa kaavoitus, tonttikauppa tai rakennuslupa-asiat.

Olen saanut asiakkailtani hyvää palautetta alan kokonaisvaltaisesta osaamisesta. Lupaan olla luotettava ja huolellinen. Ja asiat tehdään niin kuin on sovittu.

”Et koskaan tiedä rajojasi, ellet ylitä niitä.”

Annukka Musakka

Annukka Musakka

Kiinteistönvälittäjä, LKV

puh. 044 455 1116

annukka.musakka@kaisaliski.fi

Olen helposti lähestyttävä, avoin ja iloinen kiinteistönvälittäjä. Huippuammattilaisena minulla on ilo työskennellä alan parhaassa yrityksessä. Työn luonne on kuin palapelin palasten yhdistelyä, ja siinä olen hyvä. Viihdyn ihmisten seurassa.

Rakastan kiinteistönvälittäjän työtä, jota olen tehnyt toistakymmentä vuotta. Minulla on myös yrittäjätausta, joten ymmärrän kaupanteon päälle. Asuntoja tarvitaan kaikenlaisissa suhdanteissa. Asuntomarkkinoiden heiluessa ammattitaito punnitaan. Kauppojen synnyttyä on palkitsevaa nähdä ostajan ja myyjän tyytyväiset ilmeet.

Teen kaikkeni saadakseni nykyiseen kotiisi nopeasti uudet asukkaat. Hoidan myynnin nopeasti ja tehokkaasti, ja autan sinua löytämään uuden unelmiesi kodin.

Tuomas Asplund

OTM, LKV, Kaupanvahvistaja

puh. 044 455 1103

tuomas.asplund@kaisaliski.fi

Tuomas Asplund

"Se mikä luvataan, se tehdään."

Minua kuvastaa parhaiten sanat rauhallinen ja luotettava. Olen ratkaisukeskeinen kaikessa tekemisessä. Ajattelen asioita kokonaisuutena, yksityiskohtia kuitenkaan unohtamatta. Kiinteistönvälityksen lisäksi teen kauppakirjojen ja myyntiasiakirjojen tarkistukset sekä hoidan asiakkaidemme lakiasioita.

Omaan useamman vuoden kokemuksen kiinteistönvälityksestä ja olen työskennellyt asianajotoimistossa. Olen tehnyt yhteistyötä niin yksityishenkilöiden kuin yritysten kanssa rakentamiseen, kaupankäyntiin ja reklamaatioihin liittyen. Lakiasioiden hoidossa olen keskittynyt asunto- ja kiinteistökauppaan sekä sopimus-, perhe- ja vahingonkorvausoikeuteen.

Päivittäin vaihtuvat kysymykset pitävät motivaationi tuoreena. Huolehdin, että asiat etenevät halutulla ja tilanteen vaatimalla tavalla. Paneudun jokaisen asiakkaan tilanteeseen kuin se olisi omani.

”Kokemus tuo varmuutta.”

Marjo Siren

Marjo Siren

Toimistopäällikkö BMT

puh. 044 455 1110

marjo.siren@kaisaliski.fi

Olen tiimipelaaja ja moniosaaja. Iloisuus on tavaramerkkini. Toimistopäällikkönä toimin tiimin taustapelaajana, jotta kiinteistönvälittäjämme voivat keskittyä asiakkaaseen.

Toimin aiemmin 15 vuotta asuntorahoituksen neuvottelijana. Minulla on vahva asiakasosaaminen yritysmyynnistä suurasiakkaissa ja julkishallinnossa.

Jokainen työpäivä tuo mukanaan uusia koteja ja niiden historian. Me rakennamme niistä kertomuksen uudelle, onnelliselle omistajalle.

Jenni Honkanen

Valokuvaaja

puh. 044 455 1108

jenni.honkanen@kaisaliski.fi

Jenni Honkanen

”Osaan kuvata sen, mitä ostaja haluaa nähdä.”

Olen ihmisenä rauhallinen, tarkka ja minulla on hyvä visuaalinen silmä. Nautin valojen ja varjojen vaihtelusta, innostun kaikesta kauniista ja haluan ikuistaa linssin läpi myös tärkeät yksityiskohdat. En kuvaa vain kokonaisuuksia ja kohteita, vaan koteja. Viimeinen silaus ei ole salaisuus – se on käsittelyä, joka hioo hyvistä kuvista ne parhaat.

Minä pidän työstäni, ja uskon, että se suodattuu myös lopputulokseen. Nautin, kun hetkessä ovat läsnä vain minä ja objektiivit, mutta saan virtaa myös porukalla tekemisestä ja yhdessä toimimisesta. Ensisijaisesti ikuistan hetkiä muistikortille, mutta sormeni palavat myös sisustamiselle.

Olen työpari kamerani kanssa, ja meillä on taito kuvata se, mitä ostaja haluaa nähdä.

Jussi-Pekka Saaristo

Jussi-Pekka Saaristo

Kuvausjärjestelijä

puh. 044 455 1112

jussi-pekka.saaristo@kaisaliski.fi

Valtteri Kallio

Fysiikkavalmentaja

puh.

asiakaspalvelu@kaisaliski.fi

Valtteri Kallio

Tavoitteenani on luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia.

Tavoitteenani on luoda parempaa terveyttä, hyvinvointia ja asiakkaan halujen mukaan myös suorituskykyä. Valmentajana pyrin ottamaan asiakkaani henkilökohtaiset tavoitteet, rajoitteet ja arkielämän huomioon harjoitusten ja ohjelmien luomisessa. Hyvinvoiva, terve ja vahva työntekijä on aina haluttu yksilö työyhteisössä. 
 
Olen itse kilpaurheillut 12 vuotta korkealla tasolla ja tälläkin hetkellä kilpailen CrossFitissa Suomen huipulla. Valmentajana olen toiminut kokopäiväisesti noin viisi vuotta ja valmennan sekä huippu-urheilijoita heidän parasta suorituskykyään kohti että keski-ikäisiä kohti parempaa terveyttä ja helpompaa arkea. 
Pyrin oppimaan uusia tapoja tehdä asioita ja jatkuvasti olemaan avoin niille näkemyksille jotka voisivat viedä valmennustani uudelle tasolle.

Team Kanta-Häme

Kaisa Liski

Toimitusjohtaja, YKV, LKV

puh. 044 455 1100

kaisa.liski@kaisaliski.fi

Kaisa Liski

"Elämäsi asuntokaupat ja ykköstason palvelu."

Suomen tunnetuimpana kiinteistönvälittäjänä tiedän, että myyntityössä tarvitaan rohkeutta ja uskallusta. Ilokseni saan olla vetämässä korkeasti koulutettua, motivoitunutta tiimiä, joka ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen.

Olen oppinut taitavaksi työssä, jota rakastan. Teen taustatyöni huolella, seuraan asuntoalueiden hintakehitystä ja tunnistan myytävien kohteiden myyntivaltit. Pitkän kokemukseni ansiosta osaan myydä kohteen kuin kohteen rautaisella ammattitaidolla. Enkä hidasta, kun pääsen vauhtiin.

Uskon itseeni ja omaan tekemiseeni, ja osaan jakaa huippumyynnin saloja myös muille.  En pidä asiakassuhdetta itsestään selvänä ja iloitsen aina, kun asiakkaani tekee onnistuneet asuntokaupat. Palvelen sinua kaikissa asuntokauppoihin liittyvissä kysymyksissä.

”Attitude is everything.”

Veronica Wolff

Veronica Wolff

Aluemyyntijohtaja, LKV

puh. 044 455 1114

veronica.wolff@kaisaliski.fi

Olen vahvasieluinen nainen Pohjanmaalta. Olen ahkera, kunnianhimoinen ja periksiantamaton. Työskentelytapaani kuvaa parhaiten se että omistaudun jokaiselle myytävälle kohteelle ja uskon siihen mitä myyn. Myyn pääkaupunkiseudulla kaikkia kohteita yksiöstä kartanoihin ja tonteista metsätiloihin.

Minulla on laaja ja monipuolinen kokemus myynnistä niin Suomessa kuin ulkomailla. Olen opiskellut Lontoossa ja ollut siellä erilaisissa myynnin tehtävissä 5 vuoden ajan. Äärimmäisen vahva pelisilmäni sekä psykologian opintoni auttavat saamaan onnistuneita kauppoja ja hallitsemaan kokonaisuuksia. Teen mahdottomalta tuntuvastakin totta – myyn asuntoja, en pelkästään esittele niitä.

Omaan yli viiden vuoden kokemuksen kiinteistönvälityksestä. En tee katteettomia lupauksia ja kykenen loistaviin suorituksiin myyntityössä. En anna periksi ennen kuin asiakas on tyytyväinen. 

Annukka Musakka

Kiinteistönvälittäjä, LKV

puh. 044 455 1116

annukka.musakka@kaisaliski.fi

Annukka Musakka

”Et koskaan tiedä rajojasi, ellet ylitä niitä.”

Olen helposti lähestyttävä, avoin ja iloinen kiinteistönvälittäjä. Huippuammattilaisena minulla on ilo työskennellä alan parhaassa yrityksessä. Työn luonne on kuin palapelin palasten yhdistelyä, ja siinä olen hyvä. Viihdyn ihmisten seurassa.

Rakastan kiinteistönvälittäjän työtä, jota olen tehnyt toistakymmentä vuotta. Minulla on myös yrittäjätausta, joten ymmärrän kaupanteon päälle. Asuntoja tarvitaan kaikenlaisissa suhdanteissa. Asuntomarkkinoiden heiluessa ammattitaito punnitaan. Kauppojen synnyttyä on palkitsevaa nähdä ostajan ja myyjän tyytyväiset ilmeet.

Teen kaikkeni saadakseni nykyiseen kotiisi nopeasti uudet asukkaat. Hoidan myynnin nopeasti ja tehokkaasti, ja autan sinua löytämään uuden unelmiesi kodin.

”Menestyminen vaatii rohkeutta ja kovaa työtä.”

Krista Jaatinen

Krista Jaatinen

Asuntomyyjä

puh. 044 455 1113

krista.jaatinen@kaisaliski.fi

Olen reipas, puhelias ja kunnianhimoinen luonne. Nautin siitä, että saan palvella jokaista asiakasta niin, että täytän parhaiten juuri hänen toiveensa ja odotuksensa. Osaan katsoa asioita myyjän, ostajan ja sijoittajan näkökulmasta, niin kaupunkikodista kuin vaikka hevostallista. Minulla on kokemusta myös remontoimisesta ja kohteen arvon nostamisesta.

Olen kolmannen polven kauppiassukua. Myynnin parissa kasvaneena asiakaspalvelu tulee minulta suoraan sydämestä. Pitkän myyntikokemuksen lisäksi olen työskennellyt sijoitus- ja rahoitusalan yrityksessä. Sopimukset ja juridiikka ovat minulle myös opinnoista tuttuja.

Entisenä esteratsastuksen kilpaurheilijana tiedän, että saavutusten eteen pitää tehdä pitkäjänteisesti töitä. Hoidan minulle annetut projektit onnistuneesti maaliin – ja vähän ylikin. Minulle on myös tärkeää, että asiakkaani on ajan tasalla siitä, mitä milloinkin tapahtuu. Lupaan olla käytettävissä ja tukena sataprosenttisesti asuntokaupan alusta loppuun.

Noora Dahlgrén

Asuntomyyjä

puh. 044 455 1106

noora.dahlgren@kaisaliski.fi

Noora Dahlgrén

"Älä unelmoi vaan elä unelmaa.”

Minut tunnetaan positiivisena ja energisenä hämäläisenä. En kuitenkaan ole se kuuluisa hidas hämäläinen, vaan pikemminkin pieni sähikäinen. Hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot ovat olleet vahvuuteni jo pikkutytöstä asti.

Asuntomyyjänä olen luotettava kumppani. Olen aina ollut vastuullinen työssäni, ja erilaisten luottamustehtävien myötä olen kasvattanut itselleni hyvät priorisointi- ja päätöksentekotaidot, joita hyödynnän työssäni. Lähtökohtanani pidän tyytyväisiä asiakkaita ja onnellisia koteja.

Ihmistuntemus ja nopea tilannetaju ovat vahvuuteni. Minulla on rauhallinen ja itsevarma tyyli, ilman ylilyöntejä. Kuuntelen asiakkaitani kunnolla ja toteutan heidän unelmia parhaalla mahdollisella tavalla.

"Rehellisyys ennen kaikkea."

Petri Määttä

Petri Määttä

Kiinteistönvälittäjä, YKV, metsätalousinsinööri (AMK), kaupanvahvistaja

puh. 044 455 1121

patri.maatta@kaisaliski.fi

Olen suora, perusteellinen ja huumorintajuinen kiinteistönvälityksen ammattilainen. Erityisosaamistani on maa- ja metsätilojen välittäminen, sekä metsätilojen sukupolvenvaihdokset. Kiinteistöhallinnan asiat ovat minulle tuttuja, koskevat ne sitten kaavoitusta tai kiinteistön lahjoitusta, vaihtamista, lohkomista tai jotain muuta vastaavaa toimenpidettä.

Perheoikeudelliset asiat kuuluvat myös osaamisalueisiini. Olen hoitanut menestyksekkäästi myös ostoneuvotteluja erilaisissa maanhankintaprojekteissa. Tavoitteena on tyytyväinen myyjä ja tyytyväinen ostaja, ja turvallisin mielin tehty kauppa.

Birgitta Moisio

Asuntomyyjä

puh. 044 455 1119

birgitta.moisio@kaisaliski.fi

Birgitta Moisio

"Yhteispelillä asuntokaupat sujuu."

Olen iloinen ja minusta välittyy positiivisuus, ihmisläheisyys ja empaattisuus. Minulla on hyvä sosiaalisten tilanteiden taju ja tulen toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Arvomaailmani perustuu jatkuvalle oppimiselle.

Minulla on vuosien kokemus asiakaspalvelutehtävistä myynnin parissa ja asuntomyyjänä kuuntelen tarkalla korvalla asiakkaitani. Hienointa työssäni on, että voin miettiä asiakkaideni parasta ja sitä, miten voin heitä auttaa asuntokaupoissa.

Osaavan ja asiakasta ymmärtävän henkilöstömme myötä me olemme kilpailussa aina askelen edellä.

Yhdessä löydämme teille unelmien kodin!

"Positiivisella asenteella, sydän mukana"

Satu Islander

Satu Islander

Kiinteistönvälittäjä, LKV, myyntipäällikkö

puh. 044 455 1115

satu.islander@kaisaliski.fi

Olet tekemässä yhtä elämäsi suurimmista päätöksistä. Koen kunnia-asiana sen, että saan olla siinä mukana. 

Olen tehnyt asuntokauppaa yli 10 vuotta ja noihin vuosiin on mahtunut koko ihmiselämän kirjo; haasteista riemunkiljahduksiin. Voin käsi sydämellä sanoa olevani kokenut, aito ja positiivinen asuntokaupan ammattilainen. 

Hyvä yhteistyö alkaa asiakkaan tarpeita kuuntelemalla, unelmasi uudesta kodista toteutetaan yhdessä!

Sari Hirvonen

Asuntomyyjä

puh. 044 455 1141

sari.hirvonen@kaisaliski.fi

Sari Hirvonen

”Elä elämää toteuttaen unelmasi.”

Olen iloinen ja ahkera asuntomyyjä. Kun asiakas valitsee minut, hoidan aina työni hyvin ja täsmällisesti. Luonteeltani olen toimelias – hoidan kaiken niin, että asiakas voi olla rennolla ja luottavaisella mielellä.

Myynnin parissa olen toiminut koko elämäni, ensin perheyrityksessä ja myöhemmin itsenäisenä yrittäjänä messu- ja promootiotehtävissä. Minulla on myös yrittäjätutkinto. Ihmissuhde- ja myyntitaitoni ovat hioutuneet vuosien myötä loistaviksi. Lupaan pitää asiakkaistani hyvää huolta.

Asuntomyyjän ammatissa minua innostaa uusien ihmisten kohtaaminen. Saan nautintoa nimenomaan siitä, että asiakkaani ovat tyytyväisiä työskentelyyni sekä tapaani hoitaa asiat. Hoidan asunnon myynnin tai uuden kodin hankinnan luotettavasti ja täydellä sydämellä.

"Se mikä luvataan, se tehdään."

Tuomas Asplund

Tuomas Asplund

OTM, LKV, Kaupanvahvistaja

puh. 044 455 1103

tuomas.asplund@kaisaliski.fi

Minua kuvastaa parhaiten sanat rauhallinen ja luotettava. Olen ratkaisukeskeinen kaikessa tekemisessä. Ajattelen asioita kokonaisuutena, yksityiskohtia kuitenkaan unohtamatta. Kiinteistönvälityksen lisäksi teen kauppakirjojen ja myyntiasiakirjojen tarkistukset sekä hoidan asiakkaidemme lakiasioita.

Omaan useamman vuoden kokemuksen kiinteistönvälityksestä ja olen työskennellyt asianajotoimistossa. Olen tehnyt yhteistyötä niin yksityishenkilöiden kuin yritysten kanssa rakentamiseen, kaupankäyntiin ja reklamaatioihin liittyen. Lakiasioiden hoidossa olen keskittynyt asunto- ja kiinteistökauppaan sekä sopimus-, perhe- ja vahingonkorvausoikeuteen.

Päivittäin vaihtuvat kysymykset pitävät motivaationi tuoreena. Huolehdin, että asiat etenevät halutulla ja tilanteen vaatimalla tavalla. Paneudun jokaisen asiakkaan tilanteeseen kuin se olisi omani.

Pia Lahti

Toimistopäällikkö, LKV, YKV, kaupanvahvistaja

puh. 044 455 1123

pia.lahti@kaisaliski.fi

Pia Lahti

”Jokainen ihminen on tärkeä, niin myös jokainen koti.”

Olen toiminut unelmieni ammatissa asuntojen myyntitehtävissä vuodesta 1993. Monet kokemukset vuosien varrelta ja alan koulutus tuovat varmuutta asuntokauppaan. Ylemmän kiinteistövälittäjän tutkinnon (YKV) olen suorittanut vuonna 2013.
 
Työskentelen innokkaalla, tarkalla ja peräänantamattomalla otteella. Asiakkaan tarpeet huomioiva palvelu, yhteydenpito ja sovituista asioista kiinni pitäminen ovat minulle sydämen asia.
 
Välitän myös mitä sinulle kuuluu ja miten voin parhaiten sinun asuntoasioitasi hoitaa.

”Kokemus tuo varmuutta.”

Marjo Siren

Marjo Siren

Toimistopäällikkö BMT

puh. 044 455 1110

marjo.siren@kaisaliski.fi

Olen tiimipelaaja ja moniosaaja. Iloisuus on tavaramerkkini. Toimistopäällikkönä toimin tiimin taustapelaajana, jotta kiinteistönvälittäjämme voivat keskittyä asiakkaaseen.

Toimin aiemmin 15 vuotta asuntorahoituksen neuvottelijana. Minulla on vahva asiakasosaaminen yritysmyynnistä suurasiakkaissa ja julkishallinnossa.

Jokainen työpäivä tuo mukanaan uusia koteja ja niiden historian. Me rakennamme niistä kertomuksen uudelle, onnelliselle omistajalle.

Jenni Honkanen

Valokuvaaja

puh. 044 455 1108

jenni.honkanen@kaisaliski.fi

Jenni Honkanen

”Osaan kuvata sen, mitä ostaja haluaa nähdä.”

Olen ihmisenä rauhallinen, tarkka ja minulla on hyvä visuaalinen silmä. Nautin valojen ja varjojen vaihtelusta, innostun kaikesta kauniista ja haluan ikuistaa linssin läpi myös tärkeät yksityiskohdat. En kuvaa vain kokonaisuuksia ja kohteita, vaan koteja. Viimeinen silaus ei ole salaisuus – se on käsittelyä, joka hioo hyvistä kuvista ne parhaat.

Minä pidän työstäni, ja uskon, että se suodattuu myös lopputulokseen. Nautin, kun hetkessä ovat läsnä vain minä ja objektiivit, mutta saan virtaa myös porukalla tekemisestä ja yhdessä toimimisesta. Ensisijaisesti ikuistan hetkiä muistikortille, mutta sormeni palavat myös sisustamiselle.

Olen työpari kamerani kanssa, ja meillä on taito kuvata se, mitä ostaja haluaa nähdä.

Jussi-Pekka Saaristo

Jussi-Pekka Saaristo

Kuvausjärjestelijä

puh. 044 455 1112

jussi-pekka.saaristo@kaisaliski.fi

Valtteri Kallio

Fysiikkavalmentaja

puh.

asiakaspalvelu@kaisaliski.fi

Valtteri Kallio

Tavoitteenani on luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia.

Tavoitteenani on luoda parempaa terveyttä, hyvinvointia ja asiakkaan halujen mukaan myös suorituskykyä. Valmentajana pyrin ottamaan asiakkaani henkilökohtaiset tavoitteet, rajoitteet ja arkielämän huomioon harjoitusten ja ohjelmien luomisessa. Hyvinvoiva, terve ja vahva työntekijä on aina haluttu yksilö työyhteisössä. 
 
Olen itse kilpaurheillut 12 vuotta korkealla tasolla ja tälläkin hetkellä kilpailen CrossFitissa Suomen huipulla. Valmentajana olen toiminut kokopäiväisesti noin viisi vuotta ja valmennan sekä huippu-urheilijoita heidän parasta suorituskykyään kohti että keski-ikäisiä kohti parempaa terveyttä ja helpompaa arkea. 
Pyrin oppimaan uusia tapoja tehdä asioita ja jatkuvasti olemaan avoin niille näkemyksille jotka voisivat viedä valmennustani uudelle tasolle.

Team Päijät-Häme

Kaisa Liski

Toimitusjohtaja, YKV, LKV

puh. 044 455 1100

kaisa.liski@kaisaliski.fi

Kaisa Liski

"Elämäsi asuntokaupat ja ykköstason palvelu."

Suomen tunnetuimpana kiinteistönvälittäjänä tiedän, että myyntityössä tarvitaan rohkeutta ja uskallusta. Ilokseni saan olla vetämässä korkeasti koulutettua, motivoitunutta tiimiä, joka ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen.

Olen oppinut taitavaksi työssä, jota rakastan. Teen taustatyöni huolella, seuraan asuntoalueiden hintakehitystä ja tunnistan myytävien kohteiden myyntivaltit. Pitkän kokemukseni ansiosta osaan myydä kohteen kuin kohteen rautaisella ammattitaidolla. Enkä hidasta, kun pääsen vauhtiin.

Uskon itseeni ja omaan tekemiseeni, ja osaan jakaa huippumyynnin saloja myös muille.  En pidä asiakassuhdetta itsestään selvänä ja iloitsen aina, kun asiakkaani tekee onnistuneet asuntokaupat. Palvelen sinua kaikissa asuntokauppoihin liittyvissä kysymyksissä.

”Et koskaan tiedä rajojasi, ellet ylitä niitä.”

Annukka Musakka

Annukka Musakka

Kiinteistönvälittäjä, LKV

puh. 044 455 1116

annukka.musakka@kaisaliski.fi

Olen helposti lähestyttävä, avoin ja iloinen kiinteistönvälittäjä. Huippuammattilaisena minulla on ilo työskennellä alan parhaassa yrityksessä. Työn luonne on kuin palapelin palasten yhdistelyä, ja siinä olen hyvä. Viihdyn ihmisten seurassa.

Rakastan kiinteistönvälittäjän työtä, jota olen tehnyt toistakymmentä vuotta. Minulla on myös yrittäjätausta, joten ymmärrän kaupanteon päälle. Asuntoja tarvitaan kaikenlaisissa suhdanteissa. Asuntomarkkinoiden heiluessa ammattitaito punnitaan. Kauppojen synnyttyä on palkitsevaa nähdä ostajan ja myyjän tyytyväiset ilmeet.

Teen kaikkeni saadakseni nykyiseen kotiisi nopeasti uudet asukkaat. Hoidan myynnin nopeasti ja tehokkaasti, ja autan sinua löytämään uuden unelmiesi kodin.

Tuomas Asplund

OTM, LKV, Kaupanvahvistaja

puh. 044 455 1103

tuomas.asplund@kaisaliski.fi

Tuomas Asplund

"Se mikä luvataan, se tehdään."

Minua kuvastaa parhaiten sanat rauhallinen ja luotettava. Olen ratkaisukeskeinen kaikessa tekemisessä. Ajattelen asioita kokonaisuutena, yksityiskohtia kuitenkaan unohtamatta. Kiinteistönvälityksen lisäksi teen kauppakirjojen ja myyntiasiakirjojen tarkistukset sekä hoidan asiakkaidemme lakiasioita.

Omaan useamman vuoden kokemuksen kiinteistönvälityksestä ja olen työskennellyt asianajotoimistossa. Olen tehnyt yhteistyötä niin yksityishenkilöiden kuin yritysten kanssa rakentamiseen, kaupankäyntiin ja reklamaatioihin liittyen. Lakiasioiden hoidossa olen keskittynyt asunto- ja kiinteistökauppaan sekä sopimus-, perhe- ja vahingonkorvausoikeuteen.

Päivittäin vaihtuvat kysymykset pitävät motivaationi tuoreena. Huolehdin, että asiat etenevät halutulla ja tilanteen vaatimalla tavalla. Paneudun jokaisen asiakkaan tilanteeseen kuin se olisi omani.

”Kokemus tuo varmuutta.”

Marjo Siren

Marjo Siren

Toimistopäällikkö BMT

puh. 044 455 1110

marjo.siren@kaisaliski.fi

Olen tiimipelaaja ja moniosaaja. Iloisuus on tavaramerkkini. Toimistopäällikkönä toimin tiimin taustapelaajana, jotta kiinteistönvälittäjämme voivat keskittyä asiakkaaseen.

Toimin aiemmin 15 vuotta asuntorahoituksen neuvottelijana. Minulla on vahva asiakasosaaminen yritysmyynnistä suurasiakkaissa ja julkishallinnossa.

Jokainen työpäivä tuo mukanaan uusia koteja ja niiden historian. Me rakennamme niistä kertomuksen uudelle, onnelliselle omistajalle.

Jenni Honkanen

Valokuvaaja

puh. 044 455 1108

jenni.honkanen@kaisaliski.fi

Jenni Honkanen

”Osaan kuvata sen, mitä ostaja haluaa nähdä.”

Olen ihmisenä rauhallinen, tarkka ja minulla on hyvä visuaalinen silmä. Nautin valojen ja varjojen vaihtelusta, innostun kaikesta kauniista ja haluan ikuistaa linssin läpi myös tärkeät yksityiskohdat. En kuvaa vain kokonaisuuksia ja kohteita, vaan koteja. Viimeinen silaus ei ole salaisuus – se on käsittelyä, joka hioo hyvistä kuvista ne parhaat.

Minä pidän työstäni, ja uskon, että se suodattuu myös lopputulokseen. Nautin, kun hetkessä ovat läsnä vain minä ja objektiivit, mutta saan virtaa myös porukalla tekemisestä ja yhdessä toimimisesta. Ensisijaisesti ikuistan hetkiä muistikortille, mutta sormeni palavat myös sisustamiselle.

Olen työpari kamerani kanssa, ja meillä on taito kuvata se, mitä ostaja haluaa nähdä.

Jussi-Pekka Saaristo

Jussi-Pekka Saaristo

Kuvausjärjestelijä

puh. 044 455 1112

jussi-pekka.saaristo@kaisaliski.fi

Valtteri Kallio

Fysiikkavalmentaja

puh.

asiakaspalvelu@kaisaliski.fi

Valtteri Kallio

Tavoitteenani on luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia.

Tavoitteenani on luoda parempaa terveyttä, hyvinvointia ja asiakkaan halujen mukaan myös suorituskykyä. Valmentajana pyrin ottamaan asiakkaani henkilökohtaiset tavoitteet, rajoitteet ja arkielämän huomioon harjoitusten ja ohjelmien luomisessa. Hyvinvoiva, terve ja vahva työntekijä on aina haluttu yksilö työyhteisössä. 
 
Olen itse kilpaurheillut 12 vuotta korkealla tasolla ja tälläkin hetkellä kilpailen CrossFitissa Suomen huipulla. Valmentajana olen toiminut kokopäiväisesti noin viisi vuotta ja valmennan sekä huippu-urheilijoita heidän parasta suorituskykyään kohti että keski-ikäisiä kohti parempaa terveyttä ja helpompaa arkea. 
Pyrin oppimaan uusia tapoja tehdä asioita ja jatkuvasti olemaan avoin niille näkemyksille jotka voisivat viedä valmennustani uudelle tasolle.

Team Pirkanmaa

Kaisa Liski

Toimitusjohtaja, YKV, LKV

puh. 044 455 1100

kaisa.liski@kaisaliski.fi

Kaisa Liski

"Elämäsi asuntokaupat ja ykköstason palvelu."

Suomen tunnetuimpana kiinteistönvälittäjänä tiedän, että myyntityössä tarvitaan rohkeutta ja uskallusta. Ilokseni saan olla vetämässä korkeasti koulutettua, motivoitunutta tiimiä, joka ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen.

Olen oppinut taitavaksi työssä, jota rakastan. Teen taustatyöni huolella, seuraan asuntoalueiden hintakehitystä ja tunnistan myytävien kohteiden myyntivaltit. Pitkän kokemukseni ansiosta osaan myydä kohteen kuin kohteen rautaisella ammattitaidolla. Enkä hidasta, kun pääsen vauhtiin.

Uskon itseeni ja omaan tekemiseeni, ja osaan jakaa huippumyynnin saloja myös muille.  En pidä asiakassuhdetta itsestään selvänä ja iloitsen aina, kun asiakkaani tekee onnistuneet asuntokaupat. Palvelen sinua kaikissa asuntokauppoihin liittyvissä kysymyksissä.

"Se mikä luvataan, se tehdään."

Tuomas Asplund

Tuomas Asplund

OTM, LKV, Kaupanvahvistaja

puh. 044 455 1103

tuomas.asplund@kaisaliski.fi

Minua kuvastaa parhaiten sanat rauhallinen ja luotettava. Olen ratkaisukeskeinen kaikessa tekemisessä. Ajattelen asioita kokonaisuutena, yksityiskohtia kuitenkaan unohtamatta. Kiinteistönvälityksen lisäksi teen kauppakirjojen ja myyntiasiakirjojen tarkistukset sekä hoidan asiakkaidemme lakiasioita.

Omaan useamman vuoden kokemuksen kiinteistönvälityksestä ja olen työskennellyt asianajotoimistossa. Olen tehnyt yhteistyötä niin yksityishenkilöiden kuin yritysten kanssa rakentamiseen, kaupankäyntiin ja reklamaatioihin liittyen. Lakiasioiden hoidossa olen keskittynyt asunto- ja kiinteistökauppaan sekä sopimus-, perhe- ja vahingonkorvausoikeuteen.

Päivittäin vaihtuvat kysymykset pitävät motivaationi tuoreena. Huolehdin, että asiat etenevät halutulla ja tilanteen vaatimalla tavalla. Paneudun jokaisen asiakkaan tilanteeseen kuin se olisi omani.

Marjo Siren

Toimistopäällikkö BMT

puh. 044 455 1110

marjo.siren@kaisaliski.fi

Marjo Siren

”Kokemus tuo varmuutta.”

Olen tiimipelaaja ja moniosaaja. Iloisuus on tavaramerkkini. Toimistopäällikkönä toimin tiimin taustapelaajana, jotta kiinteistönvälittäjämme voivat keskittyä asiakkaaseen.

Toimin aiemmin 15 vuotta asuntorahoituksen neuvottelijana. Minulla on vahva asiakasosaaminen yritysmyynnistä suurasiakkaissa ja julkishallinnossa.

Jokainen työpäivä tuo mukanaan uusia koteja ja niiden historian. Me rakennamme niistä kertomuksen uudelle, onnelliselle omistajalle.

”Osaan kuvata sen, mitä ostaja haluaa nähdä.”

Jenni Honkanen

Jenni Honkanen

Valokuvaaja

puh. 044 455 1108

jenni.honkanen@kaisaliski.fi

Olen ihmisenä rauhallinen, tarkka ja minulla on hyvä visuaalinen silmä. Nautin valojen ja varjojen vaihtelusta, innostun kaikesta kauniista ja haluan ikuistaa linssin läpi myös tärkeät yksityiskohdat. En kuvaa vain kokonaisuuksia ja kohteita, vaan koteja. Viimeinen silaus ei ole salaisuus – se on käsittelyä, joka hioo hyvistä kuvista ne parhaat.

Minä pidän työstäni, ja uskon, että se suodattuu myös lopputulokseen. Nautin, kun hetkessä ovat läsnä vain minä ja objektiivit, mutta saan virtaa myös porukalla tekemisestä ja yhdessä toimimisesta. Ensisijaisesti ikuistan hetkiä muistikortille, mutta sormeni palavat myös sisustamiselle.

Olen työpari kamerani kanssa, ja meillä on taito kuvata se, mitä ostaja haluaa nähdä.

Jussi-Pekka Saaristo

Kuvausjärjestelijä

puh. 044 455 1112

jussi-pekka.saaristo@kaisaliski.fi

Jussi-Pekka Saaristo

Tavoitteenani on luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia.

Valtteri Kallio

Valtteri Kallio

Fysiikkavalmentaja

puh.

asiakaspalvelu@kaisaliski.fi

Tavoitteenani on luoda parempaa terveyttä, hyvinvointia ja asiakkaan halujen mukaan myös suorituskykyä. Valmentajana pyrin ottamaan asiakkaani henkilökohtaiset tavoitteet, rajoitteet ja arkielämän huomioon harjoitusten ja ohjelmien luomisessa. Hyvinvoiva, terve ja vahva työntekijä on aina haluttu yksilö työyhteisössä. 
 
Olen itse kilpaurheillut 12 vuotta korkealla tasolla ja tälläkin hetkellä kilpailen CrossFitissa Suomen huipulla. Valmentajana olen toiminut kokopäiväisesti noin viisi vuotta ja valmennan sekä huippu-urheilijoita heidän parasta suorituskykyään kohti että keski-ikäisiä kohti parempaa terveyttä ja helpompaa arkea. 
Pyrin oppimaan uusia tapoja tehdä asioita ja jatkuvasti olemaan avoin niille näkemyksille jotka voisivat viedä valmennustani uudelle tasolle.

Team Kuopio

Kaisa Liski

Toimitusjohtaja, YKV, LKV

puh. 044 455 1100

kaisa.liski@kaisaliski.fi

Kaisa Liski

"Elämäsi asuntokaupat ja ykköstason palvelu."

Suomen tunnetuimpana kiinteistönvälittäjänä tiedän, että myyntityössä tarvitaan rohkeutta ja uskallusta. Ilokseni saan olla vetämässä korkeasti koulutettua, motivoitunutta tiimiä, joka ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen.

Olen oppinut taitavaksi työssä, jota rakastan. Teen taustatyöni huolella, seuraan asuntoalueiden hintakehitystä ja tunnistan myytävien kohteiden myyntivaltit. Pitkän kokemukseni ansiosta osaan myydä kohteen kuin kohteen rautaisella ammattitaidolla. Enkä hidasta, kun pääsen vauhtiin.

Uskon itseeni ja omaan tekemiseeni, ja osaan jakaa huippumyynnin saloja myös muille.  En pidä asiakassuhdetta itsestään selvänä ja iloitsen aina, kun asiakkaani tekee onnistuneet asuntokaupat. Palvelen sinua kaikissa asuntokauppoihin liittyvissä kysymyksissä.

”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

Timo Rantanen

Timo Rantanen

Konttorinjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, RI

puh. 044 455 1129

timo.rantanen@kaisaliski.fi

Olen luonteeltani helposti lähestyttävä ja välitön. Työssäni olen määrätietoinen asiantuntija, jota innostaa ihmisten auttaminen ja tyytyväiset asiakkaat. Tärkein kykyni on kuunnella ihmisten tarpeita ja löytää ratkaisut. 

Toimenkuvaani kuuluvat myynnin lisäksi kaikki arviointiin liittyvät työt, myös arviokirjat. Olen perehtynyt arviointiin monipuolisesti ja osaan perustella näkemykseni niin myyjälle kuin ostajalle. Osaan myydä niin kiinteistöt, asunto-osakkeet kuin uudiskohteet. Koulutukseltani olen rakennusinsinööri, ja kiinteistöalalta minulla on jo pitkä kokemus. 

Asiantuntemukseni on asiakkaitteni käytössä kaikissa kodinvaihtoon liittyvissä asioissa – myös iltaisin ja viikonloppuisin. Rakennusalan taustani ja pitkän kokemukseni ansiosta voin taata turvallisen ja ammattitaitoisen palvelun. Sinä ja sinun kotisi olette minun toimintani tähtiä.

Minna Pakarinen

Myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

puh. 044 455 1127

minna.pakarinen@kaisaliski.fi

Minna Pakarinen

”Reilusti, rehdisti ja reippaasti!”

Olen positiivisen asenteen omaava, lupsakka savolaisneito. Minua on helppo lähestyä – olen iloinen ja huumorintajuinen. Tässä työssä jokainen päivä tuo omat haasteensa, joista selviämisestä nautin. Tavoitteeni on onnistunut lopputulos niin, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. 

Osaan sekä kiinteistö- että asunto-osakeyhtiökaupan, uudiskohdekaupan, eikä vapaa-ajan asuntojen myyminen ole minulle vierasta. Olen suorittanut työn ohessa kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon ja laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon. Minulla on parinkymmenen vuoden kokemus erilaisista asiakaspalvelutehtävistä. 

Olen tekemisessäni hyvin jämpti ja tunnollinen. Ylitän aitoja myös sieltä korkeammasta päästä. Minusta saa iloisen ja aktiivisen välittäjän, joka kuuntelee toiveita, mutta joka ohjeistaa tarvittaessa jämptisti. Haluan ansaita täyden luottamuksen toiminnassani. Minulle jokainen asiakas ja jokainen koti on yhtä arvokas.

"Se mikä luvataan, se tehdään."

Tuomas Asplund

Tuomas Asplund

OTM, LKV, Kaupanvahvistaja

puh. 044 455 1103

tuomas.asplund@kaisaliski.fi

Minua kuvastaa parhaiten sanat rauhallinen ja luotettava. Olen ratkaisukeskeinen kaikessa tekemisessä. Ajattelen asioita kokonaisuutena, yksityiskohtia kuitenkaan unohtamatta. Kiinteistönvälityksen lisäksi teen kauppakirjojen ja myyntiasiakirjojen tarkistukset sekä hoidan asiakkaidemme lakiasioita.

Omaan useamman vuoden kokemuksen kiinteistönvälityksestä ja olen työskennellyt asianajotoimistossa. Olen tehnyt yhteistyötä niin yksityishenkilöiden kuin yritysten kanssa rakentamiseen, kaupankäyntiin ja reklamaatioihin liittyen. Lakiasioiden hoidossa olen keskittynyt asunto- ja kiinteistökauppaan sekä sopimus-, perhe- ja vahingonkorvausoikeuteen.

Päivittäin vaihtuvat kysymykset pitävät motivaationi tuoreena. Huolehdin, että asiat etenevät halutulla ja tilanteen vaatimalla tavalla. Paneudun jokaisen asiakkaan tilanteeseen kuin se olisi omani.

Valtteri Kallio

Fysiikkavalmentaja

puh.

asiakaspalvelu@kaisaliski.fi

Valtteri Kallio

Tavoitteenani on luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia.

Tavoitteenani on luoda parempaa terveyttä, hyvinvointia ja asiakkaan halujen mukaan myös suorituskykyä. Valmentajana pyrin ottamaan asiakkaani henkilökohtaiset tavoitteet, rajoitteet ja arkielämän huomioon harjoitusten ja ohjelmien luomisessa. Hyvinvoiva, terve ja vahva työntekijä on aina haluttu yksilö työyhteisössä. 
 
Olen itse kilpaurheillut 12 vuotta korkealla tasolla ja tälläkin hetkellä kilpailen CrossFitissa Suomen huipulla. Valmentajana olen toiminut kokopäiväisesti noin viisi vuotta ja valmennan sekä huippu-urheilijoita heidän parasta suorituskykyään kohti että keski-ikäisiä kohti parempaa terveyttä ja helpompaa arkea. 
Pyrin oppimaan uusia tapoja tehdä asioita ja jatkuvasti olemaan avoin niille näkemyksille jotka voisivat viedä valmennustani uudelle tasolle.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko lisätietoja Kaisa Liski LKV:n palveluista? Kerromme mielellämme lisää. Täytä lomake ja otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

Olen kiinnostunut: